JULKISIVUSANEERAUKSET FORSSA – MAJAVA BROS

Yhteystietomme
Remonttimies.

Forssalainen Majava Bros Oy toteuttaa julkisivusaneeraukset niin rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkishallinnon rakennuksiinkin Etelä-Suomessa. Tutustu tällä sivulla tyypillisimpiin palveluihimme tarkemmin, ja pyydä tarjous tai tiedustele tarkemmin, mikäli juuri sinun tarvitsemaasi rakennusalan palvelua ei ole listattuna!

Eristerappaukset

Eristerappauksia on pääsääntöisesti kahta tyyppiä: ohutrappaukset ja paksueristerappaukset. Eristeinä käytetään uretaani-, EPS- tai mineraalieristeitä. Eristerappauksella voidaan saavuttaa julkisivun komeampi ulkoasu, joka vaikuttaa suoraan asumisviihtyvyyteen, ja sen lisäksi sillä voidaan vaikuttaa positiivisesti energiansäästöön.

Parvekekorjaukset

Kaiteen korjaus työn alla.

Hiekkapuhallamme, paikkaamme, vesieristämme ja maalaamme parvekkeet sekä uusimme tarvittaessa kaiteet ja lasitukset. Parvekekorjauksella voidaan huonokuntoisista betoniparvekkeista tehdä uudenveroisia ja vanhat, suojellut parvekkeet voidaan palauttaa alkuperäiseen loistoonsa.

Betonikorjaukset

Julkisivujen betonirakenteiden korjaus alkaa vaurioiden kartoituksesta. Kun olemme selvittäneet vauriot sekä niiden syyt, voimme valita oikean korjaustavan sekä -tuotteet. Uusimpien korjaus- ja pinnoitustuotteiden avulla saadaan betonipinnoista jopa alkuperäistä kestävämmät.

Maalaus- ja pinnoitustyöt

Työmies maalamassa seinää.

Julkisivujen pinnoitukseen käytetään yleensä joko sementti-, kalkkisementti- tai silikonihartsipohjaisia pinnoitteita. Pinnoitukset ja maalaukset tehdään suoraan kyseessä olevan alustan päälle. Toisin sanoen mahdolliset pohjan muodot, kuten tiili, näkyvät maalauksen tai pinnoituksen läpi.

Tuulettuvat julkisivut

Työmiehet julkisivuremontin ääressä.

Tuulettuvilla julkisivuratkaisuilla voidaan tuottaa homeriskitön tuote sekä mahdollistaa myös lisälämmöneristys. Lopputulos on kestävyyden lisäksi ulkonäkönsä puolesta erittäin miellyttävä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tilaa Majava Bros julkisivusaneerauksesi tekijäksi, kun kaipaat luotettavaa saneeraajaa, joka hoitaa jokaisen tapauksen huolellisesti – suunnittelusta alkaen aina viimeisiin silauksiin asti. Pyydä tarjous tai esitä meille kysymys. Vastaamme mielellämme! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä!